CJENIK


GRAD RIJEKA – GARAŽA ZAGRADKlikni za CJENIK u PDF-u.


GRAD RIJEKA – GARAŽA STARI GRADKlikni za CJENIK u PDF-u.GRAD ZAGREB - POINT SHOPPING CENTERKlikni za CJENIK u PDF-u.GRAD ĐURĐEVAC

==========================================================================

UPUTE - GRAD ĐURĐEVAC


 


grad rijeka - Garaža Zagrad
Adresa: Ivana Pavla II bb
Info tel.: +385/51/212-962
E-mail: garaza.zagrad @ parkingtim.hr

Radno vrijeme 0-24h
Opremljeno video nadzorom

Radno vrijeme osoblja:
ponedjeljak-petak 07 00h - 20 00h,
subota 08 00h - 18 00h,
nedjelja i praznik neradno

TARIFE:
8,00 kn / sat (07-18h)
AKCIJA-treći i svaki sljedeći sat 5 kn/h
4,00 kn / sat (pon.- sub. od 18 do 07h)
4,00 kn / sat (nedjeljom i praznikom)
Dnevni maximum: 100,00 kn

U gore navedene iznose uključen je PDV od 25%

GRAD RIJEKA - Garaža Stari gradAdresa: Trg Ivana Klobučarića bb
Tel.: +385/51/315-155
e-mail: garaza.starigrad @ parkingtim.hr

Radno vrijeme 0-24h
Opremljeno video nadzorom

TARIFE:
10,00 kn / sat (07-18h)
AKCIJA-treći i svaki sljedeći sat 5 kn/h
4,00 kn / sat (pon.- sub. od 18 do 07h)
4,00 kn / sat (nedjeljom i praznikom)
Dnevni maximum: 100,00 kn

U gore navedene iznose uključen je PDV od 25%


GRAD ZAGREB - POINT SHOPPING CENTER


Podzemna garaža POINT prvog zagrebačkog trgovačkog centra osmišljenog za svoje susjedstvo koji je smješten u srcu naselja Vrbani, jednog od najatraktivnijih naselja za višu srednju klasu, dostupna 12 mjeseci u godini, 7 dana u tjednu i 24 sata dnevno nudi najprostraniji, najmoderniji i tehnički najsuperiornije opremljen parkirni prostor.

Podzemna garaža POINT ima 500 parkirnih mjesta na 2 etaže (razine -3 i -2 podzemne etaže) na površini od 40,000 kvadratnih metara. Postoji 1 ulazna i 1 izlazna rampa. Plaćanje je moguće na 3 automatske blagajne od 00-24h ili u kontrolnom centru tijekom radnog vremena osoblja na dodatnoj blagajni. Parkiralište je pod video nadzorom od 00-24h sa 100 kamera…Ne dopustite da Vas opterećuje potraga za slobodnim parkirnim mjestom, ne gubite vrijeme čekajući u kolonama za ulaz na parking, uštedite kupujući bonus karte, mirno i bezbrižno parkirajte svoje vozilo koristeći noćni režim rada garaže kad je ulaz moguć samo korisnicima s parkirnom kartom. Iskoristite nekoliko trenutaka i informirajte se o ponudi i proizvodima, te već danas osigurajte svoje parkirno mjesto.

Tel.: +385 (0) 1 562 5670,
GSM: +385(0) 91 33 10000,
e-mail: point @ parkingtim.hr

Radno vrijeme garaže POINT: 00 - 24h


GRAD ĐURĐEVAC
GSM: +385/91/44-48350
Tel.: +385/51/212-962
e-mail: djurdjevac @ parkingtim.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - Petak: 07h - 16h
Subota: 07h - 13h
================================


UPUTE - GRAD RIJEKA

NOĆNI REŽIM RADA U GARAŽAMA ZAGRAD I STARI GRAD

U želji za što većim stupnjem sigurnosti korisnika i njihovih vozila, te imovine samog objekta, garaže "Stari grad" i "Zagrad" opremljene su ulazno-izlaznim rolo vratima i čitačima karticama na pojedinim ulazima na stubišta.

Sistem zatvaranja svih ulaza vremenski je određen, a u funkciji je izvan radnog vremena osoblja garaže, tj. u noćnim satima te vikendima i praznicima.

Radno vrijeme osoblja:
ponedjeljak-petak 07 00h - 20 00h,
subota 08 00h - 18 00h,
nedjelja i praznik neradno

Svaki naš korisnik, bilo kratkotrajni ili pretplatnik, dužan je ponijeti parkirnu kartu sa sobom, kako bi pri povratku u garažu, korištenjem čitača kartica, mogao nesmetano ostvariti ulaz na stubište.

Kratkotrajni korisnici umeću svoju parkirnu kartu u prorez na čitaču kartica (crveno označen) te provlače karticu s desna na lijevo u smjeru strelice, pričekati zvučni signal i natpis na ekranu “ULAZ OTVOREN” te ući u garažu.

U slučaju poteškoća ili kvara sistema svaki od korisnika se može obratiti djelatniku garaže pritiskom na dugme POMOĆ OPERATERA ili pozivom na broj 00385 91 11 533 11

UPUTE ZA KORIŠTENJE BONUS KARTE

Bonus karta je 'prepaid' proizvod te omogućava plaćanje usluge parkiranja, a baziran je na osnovi unaprijed kupljene vrijednosti od 100, 200 ili 300 kn.

Plaćanje istom bonus kartom moguće je izvršiti u garaži Zagrad i Stari grad. Maksimalna valjanost karte je 1 godina ili do potrošenja kupljene vrijednosti.

Postupak plaćanje bonus kartom:
1. Pri dolasku u garažu korisnik na ulaznoj rampi uzima parkirnu kartu.
2. Parkirnu kartu pažljivo čuvati sve do izlaza vozilom iz garaže.
3. U trenutku izlaska doći vozilom na izlaznu rampu te umetnuti parkirnu kartu. Na ekranu rampe korisniku se prikazuje iznos potreban za naplatu ("preostali iznos") . Dok je parkirna karta u uređaju, umetnuti bonus kartu. Uređaj će provesti transakciju naplate i prikazati preostali iznos na bonus karti.

- Napomena: u slučaju da korisnik nema dovoljno sredstava na jednoj bonus karti, transakciju je moguće izvršiti s drugom bonus kartom ili nadoplatiti razliku gotovinom na automatskoj blagajni.

4. Nakon izvršene transakcije uređaj Vam vraća bonus kartu, a zatim i parkirnu kartu te otvara izlaznu barijeru.

UPUTE ZA KONGRES KARTU / MJESEČNU KARTU (PRETPLATU)

1. Pri dolasku na ulaznu rampu korisnik kongres karte / pretplatnik prislanja svoju magnetnu kartu na zeleni otvor na uređaju u trajanju nekoliko sekundi. Uređaj registrira korisnika i otvara ulaznu barijeru.

- Napomena: Magnetne karte nije poželjno umetati u uređaj zbog mogućih oštećenja podataka koje sadrže.

2. Izlaz sa magnetnom kartom ostvaruje se na isti način kao i ulaz na parkiralište, prislanjanjem magnetne karte na zeleni otvor izlazne rampe u trajanju nekoliko sekundi nakon čega se otvara izlazna barijera.

- Važno je znati: Korisnici magnetnih karata (pretplatnici) moraju ostvariti ulaz u garažu sa magnetnom kartom inače u suprotnom neće moći koristiti kartu za izlaz. Sistem magnetne karte funkcionira na principu jedan ulaz-jedan izlaz, što sprječava zloupotrebu karte.

UPUTE ZA TJEDNE KARTE

1. Na ulazu u garažu korisnik tjedne karte umeće svoju kartu u naznačenom smjeru strelice u ulaznu rampu. Nakon što uređaj potvrdi valjanost karte, vraća kartu i otvara ulaznu barijeru.
2. Izlaz vozilom se ostvaruje umetanjem tjedne karte u naznačenom smjeru smjeru strelice u izlaznu rampu te nakon potvrde valjanosti, uređaj vraća kartu i otvara izlaznu barijeru.

- Napomena: Ukoliko je valjanost karte istekla, korisnik neće moći ostvariti ulaz kartom. U slučaju da je korisnik prekoračio period u kojem je karta bila važeća, a vozilo je i dalje na parkiralištu, svako daljnje prekoračenje naplaćuje se prema redovnom cjeniku garaže.