USLUGE


UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE NEKRETNINA (FACILITY MANAGEMENT)

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u mogućnosti je ponuditi Vam cijeli niz svojih usluga, a vezano za savjetovanje, upravljanje i održavanje parkiralištima.
PARKING TIM d.o.o. je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje javnim garažama, parkiralištima i drugim pratećim djelatnostima u Hrvatskoj.

U funkciji upravitelja tvrtka PARKING TIM d.o.o. nastoji pružati najbolju uslugu uz prihvatljivu naknadu služeći se menadžerskim iskustvom i marketinškim aktivnostima u ostvarenju maksimalnog profita.


Nastojeći održavati kvalitetu pružene usluge u svojem poslovanju koristimo "pametne" sustave za gotovinsku i bezgotovinsku naplatu parkinga, kompjuterski upravljanu signalizaciju, sustave dojave CO plinova i vatrodojave, cjelodnevni videonadzor te prije svega sigurnost u objektima poput garaža koristeći "noćni režim rada" kada je korištenje objekta omogućeno isključivo korisnicima.

Ujedno obraćajući posebnu pažnju na raznovrsnost sudionika u prometu, na strukturu klijenata i vremenske okvire u kojima se koriste usluge parkirališta, zadatak je tvrtke PARKING TIM d.o.o. stalno osmišljavati i unaprijeđivati parking proizvode.

Sintezom znanja i iskustva naše je nastojanje oplemeniti ovaj segment cestovnog prometa uvođenjem inovacija u već postojeće sisteme, pružiti kvalitetu usluge i cijenu u najboljem mogućem omjeru u težnji za potpunim zadovoljstvom svih korisnika.


MARKETING I OGLAŠAVANJE

Marketinške usluge, kao i usluge web dizajna koje pružamo, od velikog su značaja u smislu približavanja vlastitih usluga i proizvoda, kao i suradnja s ostalim tvrtkama koje su prepoznale parkiralište kao potencijalan prostor za oglašavanje.

Oglašavanje je moguće na plakatima, panoima, letcima ili izradom web stranica s kompletnom ponudom objekta.
WEB DIZAJN

Kako bi se što bolje predstavili tržištu Vaš nepogrješivi odabir je izrada internet stranice. Iako najdostupniji medij, možda i najjednostavniji, za promociju širokoj zajednici korisnika, internet je također i Vaš predstavnik za ostavljanje prvog dojma.

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. nudi svoje usluge u kompletnoj izradi Vaših web stranica. Svaka stranica je stvorena prema Vašim zahtjevima i željama, dizajnom prilagođena sadržaju kojeg predstavlja.

Neovisno o tome koliko je velika vaša tvrtka, PARKING TIM nudi gotova IT rješenja ili posebno izrađena za svakog korisnika koja će omogućiti čvrstu i produktivnu prisutnost na Internetu.
Izrada web stranica i izrada web portala usluge su kojima se PARKING TIM uspješno bavi više od 10 godina.

..."Internet je dostupan milijunima ljudi. Ipak, neke tvrtke još uvijek ne shvaćaju moć Interneta. Ako niste na Internetu, Vi ne postojite"...

KONTAKTI

PARKING TIM d.o.o.
Ivana Pavla II bb
51000 Rijeka, HRVATSKA

Tel.: +385 (0) 51 688 400
Fax.: +385 (0) 51 688 402
E-mail: info @ parkingtim.hr

Poslovna banka: Zagrebačka banka
IBAN: HR40 2360 0001 1023 73513
SWIFT CODE: ZABAHR2X


MARKETING - PARKING TIM

Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas putem:

Tel.: +385 (0) 51 688 400
Fax.: +385 (0) 51 688 402
E-mail: marketing @ parkingtim.hr

Idealno parkirno mjesto za Vašu reklamu !


Oglasne površine:

GRAD RIJEKA (CENTAR) - Garaže ZAGRAD i STARI GRADGRAD ZAGREB (POINT Shopping Center) - Garaža POINT