prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u lipnju 2015. godine izabrana je na javnom natječaju za obavljanje djelatnosti upravljanja, održavanja, naplate i nadzora parkiranja za parking prostor u vlasništvu Opće bolnice Dubrovnik na 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik. Djelatnicima bolnice osiguran je jedan dio parkirnih mjesta.

Grad Dubrovnik - otvoreno javno parkiralište

Grad Dubrovnik - otvoreno javno parkiralište "Opća bolnica Dubrovnik"

Poštovani građani Grada Dubrovnika,

obavještavamo Vas da je 01. kolovoza 2015. godine započela naplata parkirališnih mjesta na području Opće bolnice Dubrovnik.

Shodno tome, tvrtka PARKING TIM d.o.o. je izvršila potrebne poslove pripreme parkirališnih mjesta (ocrtavanje mjesta, postavljanje parkirališne prometne signalizacije i sl.), zatim sve potrebne logističke radnje kao i nabavu neophodne parkirališne opreme. 

Uz najmoderniju opremu za naplatu parkinga, uveli smo i mogućnosti plaćanja parkiranja SMS porukama (mParking broj 707008), te mobilnom aplikacijom ParkWallet za Vaš smartphone na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica. Ovim unapređenjem Grad Dubrovnik je među prvima u RH koji je uveo ovakav oblik naplate parkiranja. Radi se o besplatnoj aplikaciji za plaćanje parkiranja putem pametnih telefona bez ikakvog troška prema mobilnom operatoru što uvelike umanjuje trošak plaćanja parkiranja.

Za Vas smo osigurali i povlaštene parkirne karte za pravne i za fizičke osobe, kao i turističke tjedne karte kao specijalnu ponudu izuzetno zbog neposredne blizine zračne luke Dubrovnik.

mParking 707008 - Grad Dubrovnik (otvoreno javno parkiralište "Opća bolnica Dubrovnik")

Dubrovnik je grad smješten na samom jugu Hrvatske, gospodarsko središte Dubrovačko-neretvanske županije i jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske sa više od 250 sunčanih dana u godini. Dubrovnik je jedinstven u svijetu zbog impresivnih srednjevjekovnih tvrđava, crkava, samostana i palača te ga često nazivaju biserom Jadrana. Više od tisuću godina njegove povijesti učinile su Dubrovnik europskim kulturnim središtem, a godine 1979. grad Dubrovnik dodan je na UNESCO-ov popis Svjetske baštine. Danas je Dubrovnik jedan od svjetskih centara turizma i kulture.

Park Wallet - PARKING TIM (DUBROVNIK)


Za više informacija budite slobodni kontaktirati nas putem:

     GSM: +385 (0) 91 20000 42
     Tel.(centrala): +385 (0) 51 688 400
     Fax.: +385 (0) 51 688 402
     e-mail dubrovnik

Usluge:

  • Usluge: Upravljanje nekretninama, Održavanje nekretnina

Share this product

Portfolio Item
Garaža Zagrad
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Novosti

KancelarBar 980x200 004