prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

01 Lipanj 2020

PARK WALLET - Plaćanje parkiranja putem mobilne aplikacije

Plaćanje smartphoneom na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica.

PARK WALLET - Plaćanje parkiranja putem mobilne aplikacije

PARK WALLET aplikacija omogućava jednostavnije i jeftinije parkiranje. Plaćanje parkiranja putem pametnih telefona i kreditnih kartica, bez plaćanja troškova sms poruke, smanjuje troškove korisnicima parkirališta s mogućnošću uvođenja novog načina naplate parkinga putem aplikacije predviđene za smartphonove (pametne telefone), a koji je alternativa mParkingu, odnosno naplati parkiranja putem slanja SMS poruke.

Riječ je o besplatnoj aplikaciji kojom je moguće plaćanje parkiranja putem pametnih telefona i kreditnih kartica. Sa ovom modernom aplikacijom plaćate parkiranje bez ikakvog troška prema mobilnom operatoru što uvelike umanjuje trošak plaćanja parkiranja i do 30%.

Preuzimanjem besplatne aplikacije na svoj pametni telefon, izvršite registraciju unosom podataka sa kreditne kartice koji će biti zaštićeni tajnim PIN-om. PIN je potrebno unijeti pri svakom plaćanju parkiranja što osigurava sigurnost podataka kreditne kartice u slučaju gubitka mobitela. Podaci se čuvaju u kriptiranoj formi isključivo na mobilnom uređaju, te takvi ostaju do samog trenutka naplate. Osjetljivi platni podaci, dakle, u procesu plaćanja ni u kojem trenutku ne prolaze, niti ostaju zabilježeni u izvornom nezaštićenom obliku u bilo kojem informatičkom sustavu osim sustava PBZ Card-a. Platne kartice koje su prihvatljive za plaćanje putem ParkWallet-a su: American Express, Visa (sve vrste uključujući i debitne, tj. kartice tekućih računa), Mastercard (uskoro i Diners kartice). Korisnik u aplikaciji može imati upisano više platnih kartica i za svako pojedino plaćanje može koristiti željenu platnu karticu.

Prednost plaćanja PARK WALLETOM za razliku od plaćanja SMS-om je da se putem aplikacije naplaćuje samo cijena parkiranja, dok kod SMS plaćanja ovisno o mobilnom operateru slanje poruke se naplaćuje 0,61 ili 0,69 lipa po poruci. Nadalje, u aplikaciji PARK WALLET podatci o vozilu korisnika mogu se spremiti što nije slučaj kod SMS parkiranja, što olakšava korištenje aplikacije pošto nije potrebno iznova unositi registraciju vozila. Također, aplikacija nudi i evidenciju plaćenih iznosa čime poslovni korisnici imaju online evidenciju računa i pregled troškova uz mogućnost ispisa. Korisnik aplikacije ParkWallet ima mogućnost pregleda plaćenih parkiranja i bez potrebe odlaska na web stranicu ParkWallet-a.

Aplikacija PARK WALLET je prikladna za turiste za razliku od SMS-a uzevši u obzir da stranac ne može koristiti plaćanje parkiranja putem SMS-a koristeći svoj mobilni uređaj i svoju SIM karticu, jer vjerojatno nije korisnik nekog od hrvatskih mobilnih operatora. Za ParkWallet dovoljno je da ima bilo koju prihvatljivu platnu karticu, bilo kojeg izdavatelja na svijetu i da ima Internet na mobilnom uređaju (može i wi-fi).

Olakšavanje plaćanja parkiranja putem aplikacije PARK WALLETA pridonosi i veliki sat koji vizualno prikazuje preostalo vrijeme parkiranja gdje je omogućeno i produživanje vremena parkiranja. Također aplikacija ima ugrađen GPS lokator, tako da može prepoznati u kojem se mjestu nalazi korisnik, te predlaže plaćanje parkiranja u tom mjestu (ukoliko je plaćanje ParkWallet-om u tom mjestu omogućeno).
Društvo PARKING TIM je među prvima u RH koje je uvelo ovakav oblik naplate parkiranja na našim lokacijama u Gradu Đurđevcu početkom 2015.g, te u Gradu Dubrovniku 01.08.2015.g., čime smo uz naše partnere sa našim „Know-How“ postali začetnici nove vrste naplate parkiranja bez naknade za korisnike.

 

Aplikaciju ParkWallet za mobilne uređaje moguće je preuzeti bez naknade na sljedećim QR kodovima:

PARK WALLET - Plaćanje parkiranja putem mobilne aplikacije
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner