prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

O tvrtki

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u mogućnosti vam je ponuditi cijeli niz svojih usluga u vezi sa savjetovanjem, upravljanjem i održavanjem nekretnina (Facility Management). PARKING TIM d.o.o. je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje nekretnina: trgovačkih centaraposlovno-stambenih zgradajavnih garažaparkirališta, te drugih pratećih djelatnosti u Hrvatskoj. U funkciji upravitelja, tvrtka PARKING TIM d.o.o. nastoji pružati najbolju uslugu uz prihvatljivu naknadu služeći se menadžerskim iskustvom i marketinškim aktivnostima u ostvarenju maksimalnog profita. 

Tvrtka je nastala kao rezultat 10-godišnjeg iskustva na području upravljanja velikim javnim garažama u Hrvatskoj. Tvrtka zapošljava kvalificirano osoblje s dugogodišnjim iskustvom, pouzdane, mlade i ambiciozne ljude koji svojim radom usavršavaju parking proizvode i približavaju ga korisnicima sintezom znanja i iskustva, iskorištavajući kapacitete objekta na najisplativiji način.

U okviru projekta Poslovne Hrvatske isticanja najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera koji najviše doprinose stvaranju nove vrijednosti i produktivnosti u Hrvatskoj, prema kriteriju stvaranja nove vrijednosti tvrtka PARKING TIM d.o.o. uvrštena je među najbolje hrvatske tvrtke u 2010., 2012., 2013., 2016., 2017. i 2018. godini. Time su tvrtka i član uprave tvrtke gosp. Kristijan Bečeić ispunili ključne uvjete za uvrštenje u izdanje Zlatne knjige najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera.

Kako bismo opravdali dugogodišnje povjerenje naših partnera, te se uspješno nosili s izazovima na koje nailazimo tijekom poslovanja, uvijek dajemo najbolje od sebe kako bismo uspješno savladali prepreke te unaprijedili svoju kvalitetu i poslovanje. Zahvaljujući tome ponosno možemo reći da posjedujemo AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti te se ubrajamo u 2 % hrvatskih poslovnih subjekata koji posjeduju simbol najviše bonitetne izvrsnosti. Upornošću i kvalitetom usluge, stvorili smo imidž pouzdanog poslovnog partnera. Poslovni rezultati daju nam za pravo da smo na dobrom putu te da u dogledno vrijeme još više proširimo svoju djelatnost.


ZlatnaKnjiga

Kao referencu tvrtka PARKING TIM d.o.o. može navesti upravljanje javnim garažama, parkiralištima, usluge savjetovanja i izrada studije prometnih rješenja za mnogobrojne općine i gradove, suradnja s međunarodnim proizvođačima parking sustava i sl., te kao takva može se pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja:

onama001

GRAD RIJEKA - UPRAVLJANJE I ODRŽAVANJE POSLOVNO-STAMBENIM ZGRADAMA - Kroz iskustvo i rad na velikim poslovno-stambenim nekretninama uočili smo potrebu za kvalitetnim upraviteljem i kod manjih stambenih zgrada, te je tvrtka proširila svoje poslovanje na upravljanje zgradama u cilju uspješnog rješavanja problema na koje su ukazivali predstavnici stanara. 
Osim upravljanja zgradama nudimo i čišćenje zgrada
 i poslovnih prostora, a surađujemo s brojnim tvrtkama kako bismo pružili što bolju kvalitetu redovnog održavanja, te hitne i nužne sanacije zgrade.

GRAD RIJEKA - GARAŽA ZAGRAD - jedna od najvećih podzemnih parking garaža u Hrvatskoj s 900 parkirnih mjesta na 5 etaža (4 podzemne etaže i 1 prizemna) na površini od 20 000 kvadratnih metara. Postoje 3 ulazne i 3 izlazne rampe s dodatnom mogućnošću na razini -4 gdje postoji posebna sekcija za pretplatne klijente. Plaćanje je moguće na svakom pješačkom ulazu gdje se nalaze 4 automatske blagajne u funkciji 0 – 24 h ili u kontrolnom centru tijekom radnog vremena osoblja na dodatne 2 blagajne. Parkiralište je pod video nadzorom 0 – 24h sa 100 kamera.

GRAD RIJEKA - GARAŽA STARI GRAD - podzemna garaža s 450 parkirnih mjesta na 2 etaže (2 podzemne etaže) na površini od 10 000 kvadratnih metara. Postoji 1 ulazna i 1 izlazna rampa. Plaćanje moguće na 2 automatske blagajne 0 – 24 h ili u kontrolnom centru tijekom radnog vremena osoblja na dodatne 2 blagajne. Parkiralište je pod video nadzorom 0 – 24 h s 50 kamera.

GRAD ZAGREB - IMPORTANNE CENTAR i IMPORTANNE GALLERIA - Tvrtka PARKING TIM d.o.o. predstavlja svoje profesionalne ručne AUTOPRAONICE – CENTER CAR WASH smještene u samom centru grada Zagreba i Rijeke.

U gradu Zagrebu naše autopraonice smještene su u sklopu trgovačkog centra Importanne Centar na etaži -3 i u sklopu trgovačkog centra Importanne Galleria na etaži -4 u samom središtu grada Zagreba, te svojim posjetiteljima nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija. Importanne Centar i Importanne Galleria su trgovački centri koji su već dva desetljeća neizostavni dio urbanog života Zagreba. Smješteni u samom središtu grada, svojim posjetiteljima puna dva desetljeća nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija. Importanne Centrom tjedno prođe više od milijun ljudi, što ga čini najposjećenijim trgovačkim centrom i jednim od najposjećenijih mjesta u Zagrebu. Prvi i najdugovječniji hrvatski trgovački centar stoga nikada ne spava i uvijek iznova oduševljava svojom pozitivnom energijom. Ubrzani životni ritam i sve veći nedostatak slobodnog vremena koji obilježavaju našu svakodnevicu probudili su u nama potrebu za jedinstvenim mjestom koje će svojom ponudom zadovoljiti sve potrebe...

GRAD ZAGREB - POINT SHOPPING CENTER - podzemna garaža prvog zagrebačkog trgovačkog centra osmišljenog za svoje susjedstvo koji je smješten u srcu naselja Vrbani III, jednom od najatraktivnijih naselja za višu srednju klasu građana s 508 parkirnih mjesta na 2 etaže (razine -3 i -2 podzemne etaže) na površini od 40 000 kvadratnih metara. Postoji 1 ulazna i 1 izlazna rampa. Plaćanje moguće na 3 automatske blagajne 0 – 24 h ili u kontrolnom centru tijekom radnog vremena osoblja na dodatnoj blagajni. Parkiralište je pod video nadzorom 0 – 24 h sa 100 kamera.

GRAD ĐURĐEVAC - između rijeke Drave i šumskog područja Bilogore nalaze se voćnjaci, livade i vinogradi koji su obilježje Koprivničko-križevačke županije u čijem središtu leži Đurđevac. Gradsko vijeće Grada Đurđevca u srpnju 2012. godine prvi put donosi odluku o naplati javnog parkirališta, te izdaje obavijest o namjeri davanja koncesije za stjecanje prava obavljanja komunalne djelatnosti obavljanja poslova upravljanja, održavanja i naplate parkirališnih mjesta. Tvrtka Parking Tim d.o.o. u listopadu 2012. godine izabrana je za koncesionara javnog parkirališta od 425 parkirališnih mjesta u gradu Đurđevcu, te obavlja sve poslove pripreme parkirališnih mjesta (ocrtavanje mjesta, postavljanje parkirališne prometne signalizacije), zatim sve potrebne logističke radnje kao i nabavu neophodne parkirališne opreme. U gradu Đurđevcu smo uznajmoderniju opremu za naplatu parkinga uveli i naplatu putem SMS-a (mParking), te osigurali mogućnost korištenja povlaštene parkirne karte za pravne i fizičke osobe kao i pakete stanarskih parkirališnih karti. 

GRAD DUBROVNIK - je grad smješten na samom jugu Hrvatske, gospodarsko središte Dubrovačko-neretvanske županije i jedno od najvažnijih povijesno-turističkih središta Hrvatske sa više od 250 sunčanih dana u godini. Tvrtka PARKING TIM d.o.o. izabrana je na javnom natječaju za obavljanje djelatnosti upravljanja, održavanja, naplate i nadzora parkiranja za parking prostor u vlasništvu Opće bolnice Dubrovnik na 460 parkirnih mjesta koja se nalaze oko zgrade Opće bolnice Dubrovnik. Uz najmoderniju opremu za naplatu parkinga i naplatu putem SMS-a (mParking) uveli smo plaćanje putem mobilne aplikacije ParkWallet na IOS (iPhone) i Android platformama putem kreditnih kartica. Također, osigurali smo mogućnost korištenja povlaštene parkirne karte za pravne i fizičke osobe, kao i turističke tjedne karte kao specijalnu ponudu izuzetno zbog neposredne blizine zračne luke Dubrovnik  

Za detalje o ostalim uslugama kliknite sljedeći baner ispod:

prazno5 prazno5 prazno5 prazno5

Naša jednostavna rješenja za sve tipove parkirališta:

PROMETNA RJEŠENJA

Vidljivi prometni znakovi i ostala signalizacija, jednostavan pristup do parkirališta s pristupnih cesta
Višestruki pješački ulazi...

ETAŽE

Bojom označene razine omogućavaju lakšu orijentaciju klijentima
Jasno osvijetljena signalizacija za vozila i pješake
Energetski učinkovita rasvjeta s efektom prirodnog svjetla (mogućnost ugradnje senzora pokreta)
Široke rampe...

OSIGURANJE I SIGURNOST, VIDEONADZOR, PODRŠKA

Brza rolo vrata za ulazak i izlazak vozila osiguravaju veću razinu sigurnosti u noćnim satima
Čitači kartica na stubištima dozvoljavaju ulazak na parkiralište tijekom noći samo korisnicima (pješacima)
0 – 24 video nadzor
Tehnička i korisnička podrška u dnevnim smjenama, ili putem mobilnog pozivnog centra tijekom noćnih sati
Moderni sustavi za dojavu ispušnih plinova (CO) i vatrodojavu, ventilacijski sustav
Kompletan sustav nadzire se iz kontrolnog centra

PARKIRALIŠNA OPREMA I PROIZVODI

Naplatni automati jednostavni za upotrebu, mogućnost gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja
Ulazno-izlazne rampe sa sustavom za otkrivanje zlouporaba, instaliran beskontaktni čitač kartica, omogućeno bezgotovinsko plaćanje
Prepaid karte štede vrijeme i novac (plaćanje pri izlasku)
Posebne mjesečne tarife za tvrtke i zaposlenike

MARKETING I OGLAŠAVANJE

Iskorištavanje atraktivnih pozicija za oglašavanje (plakati, panoi itd.)
Mogućnost dugoročnog oglašavanja na parkirnim kartama ili sličnim proizvodima
Web oglašavanje, dizajn i podrška...

 

PARKING TIM d.o.o.
Đure Šporera 2 A
51000 Rijeka - HR

Tel.: +385 (0)51 688 400
Fax.: +385 (0)51 688 402
3PT-mailovi-info

Član uprave: Kristijan Bečeić

3PT-mailovi-direkt

Poslovna banka: Raiffeisenbank Austria d.d.

IBAN: HR4224840081135058479
SWIFT CODE: RZBHHR2X

Poslovna banka: Privredna banka Zagreb d.d.

IBAN: HR7823400091110916060
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Poslovna banka: Zagrebačka banka d.d.

IBAN: HR4023600001102373513
SWIFT CODE: ZABAHR2X

 

       Trgovački sud u Rijeci pod MBS: 070092256, OIB: 13318840187

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner