prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

28 Travanj 2015

Sigurnost u cestovnom prometu

PARKING TIM se pridružio preventivnoj akciji Primorsko – goranske županije „Sigurnost u cestovnom prometu“…

Sigurnost u cestovnom prometu

Tvrtke PARKING TIM d.o.o. i Garaže Rijeka d.o.o. pridružile su se akciji Primorsko – goranske županije u unapređenju sigurnosti u cestovnom prometu – sigurnosni pojas.

Prema podacima Nastavnog Zavoda za javno zdravstvo Primorsko – goranske županije, u vozilima se veže 70-80% vozača i putnika. Kako bi poboljšali stanje, cilj je postaviti obavijesne tabele koje shematizirano prikazuju vozača vezanog sigurnosnim pojasom na određenim mjestima gdje se vozači u velikom broju uključuju u promet. Ova akcija ima preventivnu funkciju jer su tabele namijenjene svim sudionicima u prometu, a posebno su usmjerene na onu četvrtinu koja još nije stekla naviku vezivanja sigurnosnim pojasom u vozilu.

Kako nam je bitna sigurnost svih sudionika u prometu, a naročito naših korisnika u garažama „Zagrad“ i „Stari grad“ odlučili smo podržati akciju u svrhu edukacije i prevencije te ostvarenja zajedničkog dobra i javnog interesa. Obavijesne tabele postavljene su na vidljivim pozicijama koje se nalaze na izlazu iz garaže „Zagrad“ i garaže „Stari grad“.

Sigurnost u cestovnom prometu Sigurnost u cestovnom prometu
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner