prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

17 Srpanj 2017

Profesionalne autopraonice Center Car Wash (Zagreb/Rijeka) – Najbolje rješenje za Vaša vozila

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. predstavlja svoje profesionalne ručne AUTOPRAONICE – CENTER CAR WASH u samom centru Zagreba i Rijeke.

Profesionalne autopraonice Center Car Wash (Zagreb/Rijeka) – Najbolje rješenje za Vaša vozila

U profesionalnim ručnim autopraonicama Center Car Wash (Zagreb i Rijeka) cilj nije tek samo oprati Vaš automobil, već pristupiti svakom klijentu individualno i profesionalno, a automobilu vratiti prvotni sjaj. Kako bi se osigurala visoka razina Vašeg zadovoljstva uslugama i pridonijelo dugovječnosti Vašeg limenog ljubimca, koriste se samo provjerena moderna i profesionalna oprema (visokotlačnim čistačima i mokro suhim usisavačem zraka čistimo Vaš automobil izvana i iznutra) te sredstva za čišćenje visoke kvalitete. Timski rad temeljna je vrijednost Center Car Wash autopraonica, a međusobno povjerenje i poštovanje neophodni su čimbenici uspješnog poslovanja. Predanost poslu i korisnicima okosnica je rada, a fokus je usmjeren prvenstveno na interese korisnika.


Iz ponude Autopraonice Center Car Wash možete odabrati kompletnu uslugu pranja i poliranja svih vrsta vozila (motocikli, osobni automobili, terenska, dostavna vozila…), pri čemu se koriste samo najkvalitetniji ekološki prihvatljivi sapuni i sredstva za čišćenje, a uz pomoć kompleksnih separatora sortira se i filtrira sav otpad iz Vašeg automobila i poslovnice, što autopraonicu čini ECO-friendly objektom.


Center Car Wash autopraonice prve su u Hrvatskoj razvile i aplikaciju za online rezervacije termina, koja klijentima štedi vrijeme i pomaže izbjegnuti čekanja, a djelatnicima omogućuje pripremiti se za obavljanje usluga koje su klijenti odabrali prilikom rezervacije. Na taj način klijent dobija uslugu bržu i kvalitetniju.

 

Kemijsko i dubinsko čišćenje vozila

01

Tim postupkom štitimo tapeciranu unutrašnjost Vašeg automobila jer u većini slučajeva samo usisavanje nije dovoljno. Tijekom vremena, u unutrašnjosti Vašeg automobila gomilaju se prljavština, prašina, pijesak, mrvice od hrane na teško dostupnim mjestima, razne mrlje i slično. Zato je poželjno najmanje jednom godišnje napraviti kemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila kojim se uklanjaju dubinska prljavština, prašina, grinje te neugodni mirisi iz automobila i uvelike pomaže u zaštiti tapecirane unutrašnjosti, dok se sa standardnim usisavanjem čisti samo površinski.

 

NANO premaz

02

Korištenjem NANO premaza značajno štedite na vremenu i sredstvima za čišćenje u daljnjim održavanjima. Nano premaz stvara nevidljivi zaštitni sloj molekule SiO2 koji štiti staklo i/ili karoseriju od prljavštine, lijepljenja kukaca, izmeta ptica i ostalih vanjskih utjecaja, omogućujući Vam tako sigurniju i pregledniju vožnju (na kiši već pri brzini od 70 km/h brisače uopće nije potrebno uključivati). Zahvaljujući nano-tehnologiji noćna vožnja je bitno ugodnija, jer se svjetlo na vjetrobranskom staklu više ne lomi tako da stvara neugodna zasljepljenja. Zimi se pri niskim temperaturama vjetrobransko staklo neće zamrznuti kao ono bez zaštite, a i nakupljeni led čisti se mnogo jednostavnije i brže.


Pri postupku premazivanja staklo je najvažnije temeljito očistiti i osušiti. Treba voditi računa da auto prije dolaska na tretman ne vozite u autopraonicu, jer bi se u tom slučaju moglo dogoditi da na njemu ostanu tragovi voska, a tad stvar neće funkcionirati kako treba.

 

Tekući vosak

03

Nanošenjem tekućeg voska lak na Vašem automobilu će dobiti poseban sjaj. Taj tretman oživljava boju Vašeg automobila! Također, tekući vosak štiti lak i nemilosrdan je u odbijanju vode, a nanosimo ga nakon vanjskog pranja automobila. Osim zaštite, vosak može i stvoriti sjaj, produbiti/obogatiti tamne boje i donijeti neke druge koristi kao što su odbijanje vode i uklanjanje čađe, ovisno o formulaciji voska. Molekule polimera stvore jednu neprobojnu barijeru koja se sastoji od molekula koje su znatno manje od molekula vode ili kiseline ili drugih zagađenja koje mogu da naštete Vašem laku.

 

LOKACIJE AUTOPRAONICA – CENTER CAR WASH:

ZAGREB (mogućnost plaćanja kreditnim karticama)

  • Importanne Centar (Trg Ante Starčevića 7, etaža -3) – GSM: 091 33 10000
  • Impotranne Galleria (Iblerov trg 10, etaža -4) – GSM: 091 33 10001

 

RIJEKA

  • Garaža Zagrad-PARKING TIM (Ivana Pavla II bb, etaža PR) – GSM: 091 6111 051

 

ONLINE REZERVACIJE TERMINA www.center-carwash.com

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner