prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

01 Svibanj 2009

Parkirna mjesta rezervirana za žene

Parkirna mjesta namijenjena su ženama, trudnicama, obiteljima s djecom, ali i očevima ako su u društvu djece...

Parkirna mjesta rezervirana za žene

U svibnju 2009. godine u podzemnoj garaži Stari grad u gradu Rijeci nacrtan je lik žene,  a kojim se poručuje da se na ta mjesta smiju parkirati majke s djecom, trudnice, obitelji s djecom, ali i očevi ako su u društvu djece.  Ideja je nastala osluškujući zahtjeve klijenata, točnije klijentica, te je time za žene rezervirano 9 mjesta u garaži. Od ostalih mjesta u garaži ova se mjesta razlikuju svojom širinom, pa korisnice ovih parkirnih mjesta imaju čak 1,30 m više na raspolaganju što im omogućuje da nakon što parkiraju svoje vozilo gotovo pa u potpunosti mogu otvoriti vrata s obje strane automobila.

 

Žene nisu dobile ovu privilegiju kako bi svoje automobile lakše parkirale u garažu, već da bi trudnice ili pak majke s malim bebama i pratećim kolicima, lakše ulazile u svoje automobile i iz njih izlazile. Parkirna mjesta, osim za žene, namijenjena su i za tate koji dolaze s djecom i iz automobila izvlače kolica te za obitelji s djecom. Uz to, svih devet mjesta za parkiranje smješteno je neposredno uz izlaz iz garaže što je dodatna privilegija za ljepši spol.

Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene Parkirna mjesta rezervirana za žene
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner