prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

PARKING TIM - Upravljanje i održavanje zgrada (facility management)

 

GALERIJA RIJEČKA je stambeno-poslovni kompleks koji ima sve što vam je potrebno za jednostavniji, ugodniji i kvalitetniji život. Moderno dizajnirana i sofisticirana građevina donosi dašak budućnosti u povijesnoj jezgri Starog grada Rijeke, na prestižnijoj lokaciji u produžetku šetnice Korza, koji je središte Rijeke, njena najpoznatija ulica i mjesto javnih događanja.

 

"U Korzu se Rijeka ogleda, iz Korza se Rijeka čita. Riječani na Korzu mogu sve. Mogu vidjeti i biti viđeni." Upravo zbog samog značenja Korza za grad Rijeku, odlučili smo utkati u dio vašeg doma i života povijest i
tradiciju Starog grada i ritam Korza.

GRAD RIJEKA -

GRAD RIJEKA - "Galerija Riječka" (Upravljanje i održavanje zgrada/facility management)

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. u mogućnosti vam je ponuditi cijeli niz svojih usluga u vezi sa savjetovanjem, upravljanjem i održavanjem nekretnina (Facility Management). PARKING TIM d.o.o. je specijalizirana tvrtka za upravljanje i održavanje javnih garažama, parkirališta i drugih pratećih djelatnosti u Hrvatskoj. U funkciji upravitelja, tvrtka PARKING TIM d.o.o. nastoji pružati najbolju uslugu uz prihvatljivu naknadu služeći se menadžerskim iskustvom i marketinškim aktivnostima u ostvarenju maksimalnog profita.

Nastojeći održavati kvalitetu pružene usluge u svojem poslovanju upotrebljavamo "pametne" sustave za gotovinsku i bezgotovinsku naplatu parkinga, računalno upravljanu signalizaciju, sustave dojave CO plinova i vatrodojave, cjelodnevni videonadzor te prije svega sigurnost u objektima poput garaža koristeći "noćni režim rada" kada je korištenje objektom omogućeno isključivo korisnicima.

Ujedno obraćajući posebnu pozornost na raznovrsnost sudionika u prometu, na strukturu klijenata i vremenske okvire u kojima se koriste usluge parkirališta, zadatak je tvrtke PARKING TIM d.o.o. stalno osmišljavati i unaprjeđivati parking proizvode. 

Sintezom znanja i iskustva naše je nastojanje oplemeniti ovaj segment cestovnog prometa uvođenjem inovacija u već postojeće sisteme, pružiti kvalitetu usluge i cijenu u najboljem mogućem omjeru u težnji za potpunim zadovoljstvom svih korisnika.

Usluge:

  • Usluge: Upravljanje nekretninama

Share this product

Portfolio Item
Garaža Zagrad
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Novosti

KancelarBar 980x200 004