prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

Identitet kompanije odnosno njezin znak i logotip su vrlo važni. Sastavni je dio poslovne strategije svake kompanije. Nakon definiranja logotipa i znaka kreće se u izradu vizualnog identiteta. Vizualni identitet nastaje planiranjem i koordiniranjem vizualnih elemenata prezentacije kompanije i usklađuje se s čitavom koncepcijom marketinga. Identitet tvrtke je prije svega njezin prvi kontakt s javnošću.

Vizualni identitet i izrada logotipa

Vizualni identitet i izrada logotipa

Osmišljavanju vašeg vizualnog identiteta pristupamo kao cjelini. Pri tome vodimo brigu o odabiru prikladnih zaštitnih (karakterističnih) boja, o izradi logotipa i zaštitnog znaka, osmišljavanju i dizajnu maskote za vašu tvrtku ili proizvod.
Ne zaboravljamo na izgled službenih dokumenata (izgled dopisa, fax-poruka, mail-poruka, faktura, ponuda, narudžbenica, radnih naloga i sl.) koje dizajniramo uz primjenu elemenata vizualnog identiteta, brinemo o izradi upečatljivih vizitki (posjetnica), stvaramo dopadljive i funkcionalne web stranice.
Vizualni identitet je skup svih aspekata koji tvrtku, ili organizaciju, prepoznatljivo i konzistentno predstavljaju kroz sva sredstva komunikacije i to ne samo prema klijentima, partnerima i investitorima, nego i prema vlastitim zaposlenicima. Općenito, vizualni identitet izražava karakteristike tvrtke te njezine vrijednosti i ambicije u poslovanju.
Osnovni elementi vizualnog identiteta su:

- naziv tvrtke,
- zaštitni znak,
- logotip,
- boje,
- tipografija.

Izrađuje se knjiga standarda – priručnik u kojem su definirane sve smjernice za provođenje vizualnog identiteta. Knjigu standarda treba stalno dopunjavati pošto se uvijek pojavljuju nove marketinške mogućnosti i izazovi.

Share this product

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner