prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

15 Travanj 2016

„OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci

„OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci

Europske sveučilišne igre Zagreb-Rijeka 2016 (ESI 2016) je neprofitna udruga osnovana od strane Hrvatskog akademskog sportskog saveza, Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza i Riječkog športskog sveučilišnog saveza 2014. godine. Glavni cilj udruge je organizirati Europske sveučilišne igre – Europsku Univerzijadu koja će se 2016. održati u Hrvatskoj, u gradovima Zagrebu i Rijeci. Europske sveučilišne igre organiziraju se pod patronatom Europske sveučilišne sportske asocijacije (European University Sports Association- EUSA: www.eusa.eu)

Povodom Europskih sveučilišnih igara Zagreb – Rijeka 2016., želja nam je oslikati murale vizualom Igara na površinama kućice za ulaz u garažu Stari grad, pod upravljanjem tvrtke PARKING TIM d.o.o. a u vlasništvu tvrtke GARAŽE RIJEKA d.o.o. koji su nas podržali i ustupili nam spomenuti objekt za realizaciju.

Kampanjom oslikavanja starih zidova, po uzoru na 1987. kada su se s vizualima Univerzijade oslikali i trajno do danas ostali neki od poznatih zidova želimo podsjetiti studente i građane na pozitivne emocije koje su studentske igre izazvale prije 30 godina te još jednom najaviti i istom emocijom ih vezati za Igre koje dolaze.

Europske sveučilišne igre Zagreb – Rijeka 2016 bit će najveći međunarodni sportski događaj organiziran u modernoj Hrvatskoj povijesti. U gradovima Zagrebu i Rijeci okupiti će se više od 5.000 studenata sportaša koji će se natjecati u 21 sportu, uključujući po prvi puta i dva sporta za studente s invaliditetom.

Sukladno navedenom, ideja je da prilikom samog događanja okupimo što veći broj djece kako polaznika OŠ „Nikola Tesla“ tako i malih sportaša naših riječkih sportskih klubova kojima je ujedno omogućena i promocija- djeca odjevena u sportskoj odjeći svojih klubova. Naravno, dobrodošli su svi... i oni stariji ljubitelji sporta i dobre zabave.

Planirano događanje „OSTAVI TRAG“ održati će se 15.4. na krovu garaže Stari grad, ispred OŠ „Nikola Tesla“ s početkom u 14:00 sati, a trajanjem do 17:00. Osim što će artist Bruno Nemaz izražavati svoju kreativnost oslikavajući motive Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. , djeci će biti omogućeno crtanje kredama, a svi ostali posjetitelji moći će se izvrsno zabaviti uz SPIKEBALL i SLACKLINE. Cijelom događanju posebnu čar pružiti će DJ Miren, zadužen za glazbenu podlogu. Cijeli događaj će biti medijski popraćen.

Veselimo se vašem dolasku!

... I OSTAVIMO TRAG SVI ZAJEDNO

„OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci „OSTAVI TRAG“ - oslikavanja površina u sklopu garaže Stari grad / PARKING TIM d.o.o. u Rijeci
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner