prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

01 Siječanj 2018

Parkingtim-Hosting : Jednostavno + Snažno + Pouzdano

Specijalizirani C-panel web hosting paketi s automatskom spam zaštitom, dnevno skenirani protiv virusa.

Parkingtim-Hosting : Jednostavno + Snažno + Pouzdano

 

Nakon cjelogodišnjeg testiranja i kalibriranja dobili smo savršeno stabilan server, a prodajom paketa na serveru ne težimo profitu, već stvaranju okruženja u kojem će web stranice sigurno, neometano i najbrže funkcionirati. Nije nam cilj pretrpati server s dvjestotinjak hosting paketa, pedesetak nepotrebnih funkcija i skripti koje ne biste ni pomislili instalirati na svoje C-panele, a ostaviti tvorničke (default) postavke. Naši C-paneli spartanski su ogoljeni da se dobiju najbolje performanse, jer većina 'extra' instaliranih skripti ne samo da otežava rad i C-panelu i čitavom dijeljenom serveru, već su neke od njih i veoma opasne. Recimo, One-Click Installeri (Fantastico...) Open-Source CMS softveri (WordPress, Joomla i ostali) iza sebe ostavljaju tragove prema kojima je veoma lako otkriti slabosti vašeg web sustava i ugroziti sigurnost i vašeg paketa i čitavog servera (više: https://goo.gl/FTuu9R ).

objava1600 001

 

Naprednim i 'magičnim' postavkama Spam Assassina (koji se automatski aktivira kod svakog hosting paketa) dobili smo server koji ne samo da ne dopušta spammerima da Vam zatrpavaju email, već i odbija sve njihove pokušaje da uopće dođu do servera, koji zato ne mora trošiti resurse na obranu, nego svu svoju snagu može usmjeriti Vašim web stranicama. Za razliku od velikih hosting kompanija, svi paketi koriste samo najbolje AMD Opteron 3280 8 Core Servere.

 

 

blog 005

Uz svaki hosting paket dobivate i besplatan CloudFlare plugin (koji aktivirate iz svog korisničkog sučelja na https://parkingtim-hosting.com/dashboard ), a uz Pro i Expert pakete dolazi i besplatan CloudFlare DNS kontroler kojim se web stranice automatski prespajaju na vama najbliže ClaudFlare nameservere i dobivaju sigurnu vezu (htpps) koristeći FREE CloudFlare's Univerzal SSL certifikat. Korisničko sučelje je veoma jednostavno i snažno jer iz njega kontrolirate, dodajete i selite sve svoje domene, hosting pakete, name servere, DNS, SSL certifikate, CloudFlare dodatke… što je idealno za developere i tvrtke koje kontroliraju više web stranica. Parkingtim-hosting je Certificirani CloudFlare Hosting Partner.  Iako je izrada hrvatske varijante Pakingtim Hostinga još u izradi, već sad se prilikom registracije može odabrati hrvatska kuna kao sredstvo plaćanja.

 

blog 006

Ako želite dodatno osigurati web stranicu ili da preko nje vršite naplatu, za vas smo izdvojili provjerene, napredne i u svojoj kategoriji najbolje SSL certifikate poznatih svjetskih tvrtki GeoTrust, Comodo i Symantec. Jednostavna instalacija kroz korisničko sučelje. Ako se odlučite za neki od njih, Parkingtim Hosting poklanja vam i zasebnu dedicated IP adresu. Više: https://parkingtim-hosting.com/ssl-certificates

 

 

Više )) https://parkingtim-hosting.com

 

 

Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner