prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

01 Siječanj 2009

Parking - svakodnevna potreba gradskog čovjeka

Dijelimo razmišljanja o svakodnevnim potrebama gradskog čovjeka u središtu grada Rijeke

Parking  - svakodnevna potreba gradskog čovjeka

Već na samome dolasku automobilom u grad, svaki se vozač mora pobrinuti za parking. Čekanje u redu za ulaz na parkiralište i mukotrpno traženje slobodnog parkirnog mjesta sastavni su dio svakodnevnice jednog vozača.

Od javnih otvorenih tipova parkirališta do podzemnih garaža, izbor je prepušten svakom pojedinačno prema osobnim preferencijama. U današnje vrijeme ipak polako raste trend navikavanja vozača na prednosti podzemnih parkirališta – garaža. Podzemna parkirališta su ekonomičan oblik gradnje zbog količine parkirnih mjesta koja su na raspolaganju. Upravo stoga velik broj parkirnih mjesta raspoređen na više etaža omogućava korisnicima uvijek lako dostupno parkirno mjesto. Moderni sustavi signalizacije pomažu korisnicima takvog objekta da brzim pregledom pronađu svoje parkirno mjesto, označavajući ga LED diodama postavljenim iznad svakog parkirnog mjesta. Posebna pogodnost koja se nudi stalnim korisnicima objekta, tj. pretplatnicima, sigurnost je da se neće dogoditi situacija „PARKIRALIŠTE POPUNJENO“. Računalni sustav regulira brojčano stanje vozila unutar garaže, te blokira ulazni terminal kad dosegne određenu popunjenost objekta. U tom trenutku ulaz je dopušten isključivo pretplatnicima koje čeka njihovo slobodno parkirno mjesto. Svi ostali korisnici morat će pričekati na izlazak jednog od prisutnih vozila kako bi ostvarili pravo na uzimanje karte za ulaz.

Podzemne garaže „Zagrad“ i „Stari grad“ u Rijeci, dva su takva objekta namijenjena parkiranju vozila 0 – 24 tijekom cijele godine. Uz redovne tarife parkiranja po satu, u ponudi se nalazi nekoliko različitih artikala namijenjenih povremenim ili stalnim korisnicima. Osim plaćanja gotovinom na automatskim blagajnama, omogućeno je i plaćanje bonus kartama koje vrijede za oba parkirališta. Povremeni korisnici, turisti ili posjetitelji grada Rijeke, mogu zatražiti tjedne karte ili kongres karte za cijeli mjesec.

Plaćanje po satu slijedi tek nakon korištenja usluge, prije izlaska vozilom, po principu koliko trošite – toliko platite. Parkiranje vozila nije vremenski ograničeno, a dugoročna parkiranja nagrađuju se posebnim tarifama, tj. dnevnim maksimumom u iznosu 100,00 kn/dan (cijena je fiksna za 24 h parkiranja).

Korisnici koji žele bezbrižno i neograničeno, svakodnevno parkiranje u jednoj od podzemnih garaža, mogu sklopiti ugovor o korištenju garažom. Sklapanjem ugovora pretplatnik svoje mjesečne obveze podmiruje putem faktura koje se šalju na korisnikovu kućnu adresu.

Svim korisnicima parkirališta „Zagrad“ i „Stari grad“ u noćnim satima dostupna je dežurna telefonska služba koja pruža informacije, zaprima dojave o kvarovima uređaja na parkiralištu i pristupa uklanjanju kvarova u slučajevima kada osoblje garaže nije prisutno.

Ne dopustite da vas opterećuje potraga za slobodnim parkirnim mjestom u središtu grada, ne gubite vrijeme čekajući u kolonama za ulazak na parking, uštedite kupujući bonus karte, mirno i bezbrižno parkirajte svoje vozilo koristeći noćni režim rada garaže kad je ulaz moguć samo korisnicima s parkirnom kartom. Iskoristite nekoliko trenutaka i informirajte se o ponudi i proizvodima, te već danas osigurajte svoje parkirno mjesto.

 

Više o navedenim objektima pogledajte na www.parkingtim.hr  ili nas kontaktirajte na Tel.: +385 (0) 51 688 400, Fax.: +385 (0) 51 688 402, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Parking  - svakodnevna potreba gradskog čovjeka
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004