prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

24 Svibanj 2017

Net.hr: Međunarodni investicijski fondovi izabrali tvrtku PARKING TIM d.o.o. da upravlja nekretninama velikih površina i vrijednosti u njihovu vlasništvu

Prenosimo vijest objavljenu 18. svibnja 2017. na portalu net.hr

Net.hr: Međunarodni investicijski fondovi izabrali tvrtku PARKING TIM d.o.o. da upravlja nekretninama velikih površina i vrijednosti u njihovu vlasništvu

Pri odabiru, Međunarodni investicijski fondovi tražili su tvrtku koja zadovoljava najviše standarde korporativnog upravljanja i transparentnosti poslovanja te pruža besprijekorne usluge zadovoljavajući najviše međunarodne standarde u djelatnosti upravljanja i održavanja nekretnina (Facility Management). Preko desetljeće i pol dugo iskustvo, neprekidno ulaganje u zaposlenike i poštivanje najviših međunarodnih standarda u upravljanju, razlog su što je odabran PARKING TIM d.o.o. Tome je svakako pridonijela i činjenica da tvrtka ima AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti te spada u 2 % hrvatskih poslovnih subjekata koji nose taj simbol najviše bonitetne izvrsnosti. Upornošću i kvalitetom usluge stvorili smo imidž pouzdanog poslovnog partnera.
U sklopu projekta Poslovne Hrvatske, namijenjenog isticanju najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera, a prema kriteriju stvaranja nove vrijednosti, tvrtka PARKING TIM d.o.o. uvrštena je među najbolje hrvatske tvrtke nekoliko puta za redom – 2010., 2012. i 2013. godine. Jednako tako, tvrtka i član Uprave Kristijan Bečeić ispunili su i ključne uvjete za uvrštenje u izdanje Zlatne knjige najboljih hrvatskih poduzetnika i menadžera. Naime, tvrtka PARKING TIM d.o.o. nastala je kao rezultat 15-godišnjeg iskustva na području upravljanja velikim poslovnim zgradama i javnim garažama na području Hrvatske.
Tvrtka zapošljava kvalificirano osoblje s dugogodišnjim iskustvom, pouzdane, mlade i ambiciozne ljude koji svojim radom usavršavaju parking proizvode i približavaju ih korisnicima sintezom znanja i iskustva, iskorištavajući kapacitete objekta na najisplativiji način.
Osnovna djelatnost tvrtke PARKING TIM d.o.o. je upravljanje i održavanje velikih nekretnina te je specijalizirana u upravljanju velikim javnim garažama i parkiralištima. Tvrtka surađuje s međunarodnim proizvođačima parking sustava i sl. te se kao takva može pohvaliti zavidnim lokacijama i objektima kojima upravlja u gradu Rijeci (garaža Zagrad i garaža Stari Grad), Zagrebu (Importanne Centar i Importanne Galleria), Dubrovniku (javno parkiralište Opća bolnica Dubrovnik) i Đurđevcu (javna parkirališta).

 

Profesionalne ručne autopraonice Center Car Wash

U posljednje dvije godine PARKING TIM d.o.o. dodatno je proširio opseg djelatnosti novootvorenim profesionalnim ručnim autopraonicama u Rijeci (garaža Zagrad, razina PR) i Zagrebu (Importanne Centar, Trg Ante Starčevića 7, etaža -3, 091 33 10000 + Importanne Galleria, Iblerov trg 10, etaža -4, 091 33 10001). Cilj nije tek samo oprati Vaš automobil, već pristupiti svakom klijentu individualno i profesionalno, uz težnju da Vašem automobilu vratimo onaj prvotni sjaj. Otuda u cilju osiguranja visoke razine Vašeg zadovoljstva našim uslugama, i omogućavanja dugovječnosti Vašeg limenog ljubimca, koristimo samo provjerenu modernu i profesionalnu opremu Kärcher, te sredstva za čišćenje visoke kvalitete.

autopraonice zagreb rijeka

Iz ponude Autopraonica – Center Car Wash možete odabrati kompletne usluge pranja i poliranja svih vrsta vozila (motocikli, osobni automobili, terenska i dostavna vozila) gdje se koriste samo najkvalitetnije ekološki prihvatljive sapune i sredstva za čišćenje, a uz pomoć kompleksnih separatora sortira se i filtrira sav otpad iz Vašeg automobila i Center Car Wash poslovnica, što autopraonice čini ECO-friendly.

 

Marketing i oglašavanje, grafički & web dizajn, web hosting

Od ostalih usluga koje nude svojim klijentima izdvajamo mogućnost oglašavanja u javnim garažama i otvorenim parkiralištima, a razvijen je i poseban odjel grafičkog i web dizajna, digitalnog oglašavanja, izrade Facebook aplikacija, održavanja web stranica, DTP & prijeloma knjiga i časopisa. Tvrtka je posebno ponosna i na upravo pokrenuti projekt web hostinga (parkingtim-hosting.com), koji je razvijen iz želje da se klijentima osigura maksimalno siguran, snažan i stabilan server. Za razliku od velikih hosting kompanija, svi Parking Tim hosting paketi imaju automatsku spam zaštitu i dnevno su skenirani protiv virusa, a koriste samo najbolje AMD Opteron 3280 8 Core Servere. To znači da se ne koriste automatizirani procesi i ‘one click instaleri’, nego se sve radi ručno, posebno prilagođavajući svaku pojedinu web stranicu za najbolje performanse. Naprednim i ‘magičnim’ postavkama Spam Assassina (koji se automatski aktivira kod svakog hosting paketa) dobiven je server koji ne samo da ne dopušta spammerima da Vam zatrpavaju e-mail, već i odbija sve njihove pokušaje da uopće dođu do servera koji, prema tome, ne mora trošiti resurse na obranu, nego svu svoju snagu može usmjeriti Vašim web stranicama.

Net.hr: Međunarodni investicijski fondovi izabrali tvrtku PARKING TIM d.o.o. da upravlja nekretninama velikih površina i vrijednosti u njihovu vlasništvu
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner