prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

01 Srpanj 2014

Pokroviteljstvo „Bravo Dance Festival“ & Plesna grupa Flame snimila spot u garaži Zagrad

Pokroviteljstvo humanitarno preventivne akcije „Bravo Dance Festival“ & Plesna grupa Flame snimila spot u garaži Zagrad

Pokroviteljstvo „Bravo Dance Festival“ & Plesna grupa Flame snimila spot u garaži Zagrad

U veljači 2012. godine tvrtka PARKING TIM d.o.o. sudjelovala je kao pokrovitelj na humanitarno preventivnoj akciji na „Bravo Dance Festival“ koju je organizirao „plesni klub Bravo“.

 

„Plesni klub Bravo“ bavi se popularizacijom plesne aktivnosti među djecom i mladima kroz rekreaciju nastupe i sportska natjecanja.

 

4. veljače u Westgate Shopping Cityju održat će se „Bravo dance festival – Westgate 2012.“, međunarodni plesni festival u modernim plesovima. Na ovom cjelodnevnom festivalu koji se održava na Međunarodni dan života nastupit će plesne skupine iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Makedonije, Mađarske, Srbije, Crne Gore, a pokazat će svoje vještine u popularnim modernim plesovima kao što su hip-hop, breakdance, disco dance, street dance, balet, suvremeni ples…

 

 

Bravo dance festival dio je projekta za mlade koji podržava Grad Zagreb, uz humanitarno-preventivnu akciju „Daj mi svoj osmijeh“ usmjerenu na prevenciju nasilja među mladima. U sklopu ove akcije, u suradnji s osnovnim školama Grada Zagreba i Zagrebačke županije, osnovnoškolci će svoje perspektive problema nasilja prenijeti na papir u obliku crteža, pjesama, slika i priča, a njihova viđenja moći će se pogledati i na Festivalu kada će na video zidu biti prikazan sažetak dječjih radova na ovu temu.

 

 

Pridružite nam se, pružite svoju podršku humanitarnoj akciji i uživajte u nastupima plesnih klubova iz Hrvatske i susjednih zemalja!

 

 

PLESNA GRUPA FLAME

 

 

U srpnju 2014. godine tvrtka „Parking Tim“ omogućila je plesnoj skupini „Flame“ prostor za snimanje spota u garaži Zagrad.

 

 

Plesna grupa Flame bavi se prvenstveno podučavanjem mladih plesu i to vrstama plesa kao što su jazz, modern, lyrical i hip hop. Svake godine sudjeluje na državnim i europskim prvenstvima u show danceu te broji već više od 50 zlatnih odličja. Do zlatnih odličja se uspjela izboriti i na trima svjetskim prvenstvima, i to dva puta u Las Vegasu i jedanput u Los Angelesu.

 

Plesna grupa Flame svake godine sudjeluje i na Susretima hrvatskih plesnih ansambala koji joj donose izvrsne kritike za koreografije. Iza sebe ima brojne nastupe (brojna otvorenja, eventi, koncerti itd.), gostovanja (predstave i mjuzikli), produkcije, sudjelovanja na festivalima. Plesna grupa Flame nebrojeno je puta organizirala plesne seminare kao i otvorene satove gdje se ugošćuju i drugi plesači koji nisu članovi plesne grupe. Usko je surađivala s kazališnim grupama kao što su Intermezzo i Kalvarija kao i sa školom modernog pjevanja Vocal Studio Maraton.

Pokroviteljstvo „Bravo Dance Festival“ & Plesna grupa Flame snimila spot u garaži Zagrad Pokroviteljstvo „Bravo Dance Festival“ & Plesna grupa Flame snimila spot u garaži Zagrad Pokroviteljstvo „Bravo Dance Festival“ & Plesna grupa Flame snimila spot u garaži Zagrad
Portfolio Item
Web hosting
Portfolio Item
Oglašavanje
Portfolio Item
Izrada web-stranica

Upravljanje nekretninama i održavanje

UpravljanjeBAN002

KancelarBar 980x200 004

Hamag Baner