prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

prazno--20

GRAD ZAGREB – Importanne Centar i Importanne Galleria

Tvrtka PARKING TIM d.o.o. predstavlja svoje profesionalne ručne AUTOPRAONICE – CENTER CAR WASH smještene u samom centru grada Zagreba i Rijeke ( više o našim autopraonicama na: www.center-carwash.com ).

U gradu Zagrebu naše autopraonice smještene su u sklopu trgovačkog centra Importanne Centar na etaži -3 i u sklopu trgovačkog centra Importanne Galleria na etaži -4 u samom središtu grada Zagreba, te svojim posjetiteljima nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija. 

Importanne Centar već je dva desetljeća neizostavan dio urbanog života Zagreba. Smješten u samom središtu grada, Importanne Centar svojim posjetiteljima puna dva desetljeća nudi uslugu koja udovoljava potrebama svih generacija. Importanne Centrom tjedno prođe više od milijun ljudi, što ga čini najposjećenijim trgovačkim centrom i jednim od najposjećenijih mjesta u Zagrebu. Prvi i najdugovječniji hrvatski trgovački centar stoga nikada ne spava i uvijek iznova oduševljava svojom pozitivnom energijom.

Ubrzani životni ritam i sve veći nedostatak slobodnog vremena koji obilježavaju našu svakodnevicu probudili su u nama potrebu za jedinstvenim mjestom koje će svojom ponudom zadovoljiti sve potrebe. Bilo da se radi o shoppingu, ispijanju kave s dragim ljudima ili jednostavnom bijegu od svakodnevnih briga i problema. Importanne Centar prvi je trgovački centar u Zagrebu koji već puna dva desetljeća svojim posjetiteljima nudi pregršt zanimljivih sadržaja u najfrekventnijem dijelu grada.

Preko 200 trgovina i ugostiteljskih lokala ukupne površine od 31.000 četvornih metara smještenih na križanju svih gradskih putova (željeznički i autobusni kolodvor, glavne tramvajske linije itd.), posjetiteljima Importanne Centra nude široku paletu proizvoda i usluga te im pružaju neograničene mogućnosti odabira između različitih modnih brendova i brojnih društvenih sadržaja. Više od 200.000 ljudi svakodnevno ima priliku uživati u različitim zbivanjima i atraktivnim programima, besplatnim zabavnim sadržajima te ponudama različitih ugostiteljskih objekata.
TXT centarKontakt podaci za rezervaciju za grad Zagreb - IMPORTANNE CENTER: GSM: +385 (0) 91 33 10000, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Online rezervacija na www.center-carwash.com

Importanne Galleria drugi je po redu otvoreni shopping centar, smješten u samom centru Zagreba te prostire se na 3 etaže gdje možete pronaći velik izbor poznatih brandova obuće, odjeće i ukrasnih predmeta.
Neovisno o tome želite li u dobrom društvu i ugodnoj atmosferi ispijati svoju jutarnju kavu ili možda želite pronaći nešto lijepo za svoje najdraže, Importanne Galleria predstavlja idealno mjesto za ostvarenje svih vaših želja. Importanne Galleria sve ove godine neumorno osluškuje potrebe i želje svojih posjetitelja oblikujući vlastitu ponudu prema njihovim preferencijama. Posjetitelji na raspolaganju imaju i prostranu garažu s više od 500 parkirnih mjesta, a Vašeg limenog ljubimca prepustite našem profesionalnom timu na etaži -4 Importanne Gallerie u AUTOPRAONICI – CENTER CAR WASH.

TXT galeria
Kontakt podaci za rezervaciju za grad Zagreb - IMPORTANNE GALLERIA: GSM: +385 (0) 91 33 10001, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., Online rezervacija na: www.center-carwash.com

Kao referencu tvrtka PARKING TIM d.o.o. može navesti upravljanje i održavanje nekretninama (facility menagement), upravljanje javnim garažama, parkiralištima, usluge savjetovanja i izrada studije prometnih rješenja za mnogobrojne općine i gradove, suradnja s međunarodnim proizvođačima parking sustava i sl. Naša usluga krajnji je rezultat naših napora u stalnom nastojanju da poboljšamo kvalitetu iste, te smo i u tome duhu otvorili ispred navedene autopraonice.

Glavni zadatak facility managementa je povećanje učinkovitosti, smanjenje operativnih troškova i rast zadovoljstva korisnika objekata. Sintezom znanja i višegodišnjeg iskustva naše je nastojanje oplemeniti i ovaj segment naše ponude uvođenjem inovacija, pružiti kvalitetu usluge i cijenu u najboljem mogućem omjeru u težnji za potpunim zadovoljstvom svih korisnika.

Djelatnici Parking Tim-a su izvor naše snage. Oni aktivno sudjeluju u stvaranju našeg ugleda i u našoj vitalnosti. Timski rad je naša temeljna ljudska vrijednost, a međusobno povjerenje i poštovanje su neophodni za uspješan način takvog rada. Naša predanost prema poslu i korisnicima ima fokus na svemu što radimo, imajući uvijek na umu prvenstveno interese korisnika naših usluga.

Nadamo se da će se naša vizija i kvaliteta pruženih usluga i inovacija i u budućnosti priznavati i poštivati od strane naših dosadašnjih ali i novih klijenata.

 

AUTOPRAONICE - CENTER CAR WASH

Upravljanje nekretninama i održavanje

KancelarBar 980x200 004